aandacht voor moeders

Online cursus ‘Aandacht voor moeders’. 

AVM knop
aandacht voor moeders quote-kleurplatenWord de moeder die je wil zijn en doe mee! Je gaat met nieuwe ogen om je heen kijken, zodat je bewuster aanwezig bent in het moment. Je laat jouw moederschap nog meer sprankelen. Daar zul je met jouw hele gezin de vruchten van plukken!

Wat houdt de online-cursus ‘Aandacht voor moeders’  in?aandacht voor moeders werkbladen

  • 10 weken elke week (in het weekend) een mail met kleine eenvoudige opdrachten met groots effect, positieve opdrachten met veel vrijheid voor eigen inbreng.
  • toegang tot mooie quotes op PDF-downloads
  • Fijne, praktische en mooie afvinklijstjes
  • voor wie wil: deelname aan een facebookgroep, die bijna uit elkaar barst van herkenning en harten onder de riem, waarbij je oprecht je verhaal mag doen en er een heel team ervaringsdeskundigen klaar staat om je op te vangen. Wat daar gebeurt is echt magisch.
  • kosten €179,00

aandacht voor moeders Waarom zou ik meedoen? 

Omdat je moeder bent en daar graag wil van genieten. Omdat de tijd aan je voorbij raast en je jezelf soms niet herkent in je eigen reacties op je kinderen. Omdat het je heerlijk lijkt om te ervaren dat jij bij lange na niet de enige worstelende moeder bent. En omdat je bereid bent op zoek te gaan naar de bij jou-passende-oplossingen. In je eigen tijd. Op je eigen plek. Maar samen met anderen. Hier kun je lezen wat anderen ervan vonden. AVM knop