voor leerkrachten

18 jaar was ik leerkracht. Met alles wat ik in me had. Nooit dacht ik te zullen stoppen met het juf-zijn. Al had ik het knetterduk met mijn eigen bedrijf en de prachtige spellen die ik samen met mijn compagnon Greetje Welten ontwikkeld had. Echt. No way. Te betekenisvol, te fijn, te veel glunders op een dag. Die zou ik toch nooit willen missen..!

Tot op een dag in maart 2018, ik me realiseerde dat ik dat betekenisvolle, glunderachtige en fijne ook door kan geven aan andere leerkrachten. Als een bliksemschicht sloeg het besef bij me in. Wat dat zou kunnen doen met al die leerkrachten. Hoeveel kinderen zouden daar blij van worden..! Over betekenisvol gesproken. Oeh! En wist ik dat ik een nieuwe weg in zou slaan: ik noemde het maar even leerkracht-inspirator.

Toen ik 8 jaar geleden begon als kindercoach en ook juf was in mijn eigen klas, stuitte ik op een onverwachte frustratie: Wist ik eindelijk HOE ik die kinderen kon helpen, had ik er geen tijd voor om ALLE kinderen in mijn klas te helpen. Inmiddels heb ik geleerd welke coachtools, -vaardigheden en spellen ik snel, gemakkelijk en groepsgericht in kan zetten. Daarom ben  nu ik hard bezig om mijn expertise als Montessori-leerkracht  en coach samen te smeden.

Nu is het zo ver en mag ik het waarmaken. Mijn plezier en lichtheid in het vak doorgeven. Op de allerMattyste manier die er maar bestaat. Met producten en/of inzichten die ikzelf gebruikte toen ik voor de klas stond. Die mij lieten glunderen en huppelen.

odekaart voor leerkrachten

dIY glunderketting pakket

GlunderJournal

glunderworkshop

 

klassenopstelling