aanmoederen

aanmoederen webwinkelKom, ga mee aanmoederen*.

*Aanmoederen is durven wankelen, het steeds opnieuw vinden van het beste voor je kind (en voor jezelf) op dat moment.  En dat hoef je niet alleen te doen. Laten we het samen doen! Daarom deze workshop voor moeders.
Onder schooltijd, meteen aan het begin van de dag. Op een fijne plek, aan een lange tafel met koffie/thee en koek spelen wij Schatgravers zodat er losse, luchtige en positieve, gezellige gesprekken ontstaan over het moederschap. Over twijfels, herkenning, glundermomenten en groeikansen.

Zodat iedereen zich uiteindelijk weer warm, stevig en glunderend voelt. Om daarna weer met meer energie en vertrouwen in mezelf en je kind(eren) de deur uit te stappen.

Als kindercoach, juf en moeder wéét ik hoe moeders soms (vaak!) het idee hebben dat zij als enige ‘ontmoederd’ zijn. Volkomen onterecht. Hoe lekker zou het zijn als ik het je niet alleen vertel, maar ook laat voelen en beleven. Ik werk graag en veel met groepen. Geef veel workshops aan kindprofessionals, gaf trainingen aan moeders en spreek veel moeders in mijn praktijk. Ik ben zelf moeder en weet hoe lekker het is om te horen hoe anderen denken, beleven en handelen.

Mijn spel Schatgravers leent zich geweldig om positieve, luchthartige gesprekken te hebben. Doen we lekker onder schooltijd, meteen om 9.15 uur. Met koffie/thee en koek de perfecte start van je dag!

Aanmoeder-workshops zijn steeds een uur, met alleen moeders en onder schooltijd. Inschrijven per keer, dus geen vaste club. Kosten 15 euro pp, inc koffie/thee en koekjes. Inschrijven via de webwinkel. En trouwens, nodig al die andere moeders ook lekker uit. We hebben 4 plekken per keer.

Want wie samen komt, krijgt van mij een goodiebag twv €18,00. Allebei! Zet dan even bij je bestelling met wie je komt. Nodig die andere moeders ook uit. Een overzicht van de workshops vind je hier . Kies je gewenste datum uit en schrijf in.