glunderketting membership

voor professionals die niet genoeg kunnen krijgen van deze positieve kracht

Ben jij één van die professionals die de glunderketting al gebruikt? Ben jij ook betoverd door die enorme kracht die er vanuit gaat en wil jij er nog veel meer uit halen?  Maar dan wel op een creatieve, laagdrempelige manier, zonder dat jij daar in jouw eigen tijd van alles voor hoeft te maken of alle winkels af moet lopen?

Dan is dit membership perfect voor jou.

Je bent leerkracht, coach. Je wilt nog meer glundervibes in de klas of in je praktijk. Je bent creatief, ziet wat je kinderen nodig hebben en ziet ook wat jij zelf als professional nodig hebt: positiviteit, en een beetje krachtig alsjeblieft. Je ziet hoe je kinderen reageren op die glundervibes die nu al door de ruimte zwerven. Stiekem begin je al een beetje verslaafd te raken aan al hun lieve woorden. Die trotse koppies. Je bent vastbesloten hierop door te pakken. Je zou de ouders er graag in willen betrekken, dat maakt het op een eenvoudige manier nog zoveel krachtiger! De glundervibes integreren in het programma en alle taken die toch ook gewoon moeten gebeuren. En ook de jaarlijks terugkerende projecten. Graag mét glundervibes! Maar hoe? En hoe hou je het haalbaar voor jezelf?

Als Montessori leerkracht heb ik jarenlang met de glunderketting gewerkt. De glunderketting is onder mijn handen ontstaan en ik schudde de nieuwe werkvormen, kleine en grote activiteiten uit mijn mouw. Totaal geïntegreerd in mijn dagelijkse schooldagen. Zelfs leerlingen bedachten er nieuwe werkvormen mee die ik langzamerhand heb uitgebouwd. Inmiddels is de glunderketting werkzaam in een paar honderd klassen. In de glunderketting-meetup, de facebookgroep en de persoonlijke berichtjes die ik ontvang zie en hoor ik wat hij teweegbrengt op vele gebieden #dankbaar.

Ook zie ik nog zoveel meer mogelijkheden om deze glundervibes nog krachtiger in de klassen te krijgen. Nog meer positiviteit en plezier en connectie op een ontspannen manier. Dat vraagt om meer dan alleen de glunderketting. Dat vraagt om praktische downloads, brainstorms en alles-op-een-rijtje. Dat vraagt om een membership.

‘ Hoe kan ik er nou voor zorgen dat de kinderen elkaar eens andere complimenten geven?’

‘Een leerling van me vertelde me laatst dat hij de glunderketting te weinig krijgt. Zo sneu.’

‘ Ik zou die ouders wel wat meer willen betrekken. Dan zijn mijn leerlingen ook meer geholpen. ‘

Jij kunt nu in dit membership stappen. Dan krijg je elke maand een nieuwe werkvorm of werkbladen in de vorm van printables.

Verder worden glunderketting-members als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en ontvangen ze aantrekkelijke kortingen van minstens 20 % op alles rondom de glunderketting. Het gebeurt veelal online. Zo blijft het haalbaar voor iedereen. Ook is er een speciale facebookgroep voor glunderketting members.

in het glunderketting-membership zit:

elke maand een nieuwe werkvorm, werkbladen of minicursus in de vorm van printables.

als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen

aantrekkelijke kortingen van minstens 20 % op alles rondom de glunderketting.

speciale besloten facebookgroep voor glunderketting members.

Voor dit membership betaal je €7,50 per maand. Hiermee hou je elke maand toegang tot de printables en . Schrijf je hier in.

Je kunt ook kiezen voor het schooljaarmembershipvoor €50. Hiermee hou je het hele schooljaar toegang tot alle printables en de online glunderketting meetup opnames. Schrijf je hier in.

Je kunt ook kiezen voor het totale pakket met DIY Glunderketting starterskit en het schooljaarmembership voor €75. Hiermee hou je het hele schooljaar toegang tot alle printables. Schrijf je hier in.