glunderketting

Stimuleert groepsvorming in je klas en maakt positiviteit zichtbaar.

De eerste verwondering ontstaat door dat je de Glunderketting samen creëert. De ketting is daardoor tegelijkertijd eigenheid én samenheid. Daarna gebruik je ‘m elke dag in de klas om complimenten door te laten geven. Je hoeft niet bang te zijn dat je ‘m vergeet, de leerlingen zullen je er met veel enthousiasme aan herinneren. De Glunderketting doet zijn eigen werk.

Al jaren goed voor heel wat glunders in mijn eigen klas, nu ook beschikbaar voor de jouwe! Samen met Anouk van het Boshuis ontwikkelde ik dit pakket voor jou.

‘Van de week waren ze überdruk! Ipv door te stuiteren zette ik de glunderketting in en whoop… de rust kwam terug..’ M(39)

‘Ik word er gewoon helemaal vrolijk van!’ F (10)

‘Ik had weer een moment van echt ontmoeten met hem.’ S (41)

‘Wie krijgt de Glunderketting?’ B (5)

‘Hij moest zelfs mee op kamp van de groep!’ V(27)

Via onze besloten facebookgroep hou je connectie met onze glunderketting-club. Op die manier kunnen we ‘m samen met de Glunderclub zo handig en effectief mogelijk inzetten in de klassen.

Wil je ook zo’n pakket vol glunders, zachtheid en kleur bemachtigen voor jouw klas of die van je kind? Bestel meteen nu je DIY glunderkettng-pakket met 15 kleuren wol van merinoschapen (a.k.a. glunderwol) en biologische geraspte, zachte, heerlijk-geurende olijfzeep en zet je schrap voor een nieuw glunderend schooljaar.

Door op de blauwe knop te drukken kom je in onze winkel terecht en kun je ‘m meteen aanschaffen. We sturen je een factuur die je eventueel aan je directie kan overleggen. We nodigen je uiterlijk de maandag-opvolgend-op-jouw-bestelling uit voor de facebookgroep  sturen het DIY-pakket naar je op, zodat je al heel snel kunt gaan glunderen met je klas.