GlunderLeerkracht

Ooooh, ik weet dat ze er zijn. Sommige heb ik zelfs al ontmoet, tijdens mijn workshops of klassenopstellingen. En grote kans dat JIJ er één bent: zo’n leerkracht die bijna uit elkaar barst van het werkplezier. Die het mooie ziet in elke leerling en met een voldane glimlach terugdenkt aan de afgelopen, pittige maar o zo mooie periode. Die overal inspiratie zoekt om dit nog meer door te kunnen geven.

Ik denk wel dat jij weet weet jij wel dat ik mijn drang-naar-ruimte-aan-talent-en-welbevinden-in-de-klas op een behapbare en inspirerende manier vertaalde dat naar praktische, eenvoudige en krachtige producten. Namelijk de Glunderketting, de Glunderjournal en Schatgravers in de klas.

Het is de hoogste tijd om de eenvoud, kracht en compleetheid van deze tools door de leerkrachten van heel Nederland en Vlaanderen te laten ondervinden. Vanaf 2019 geef ik daar Glunderworkshops voor, waarin je speels, inspirerend en ontspannen kennis kunt maken met deze producten.

Maar eerlijk gezegd kan ik dit niet alleen. Daarom zoek ik GlunderLeerkrachten: leerkrachten die geloven in de kracht, eenvoud en compleetheid van Glundertools. Die staan te popelen om dit door te geven aan andere leerkrachten. Die zelf, maar met begeleiding van mij door heel Nederland en België de Glunderworkshops willen gaan geven.  Zo kunnen we dus de leerkrachten en leerlingen van heel Nederland en België laten glunderen!

leerkracht juf juffenbedank definitie

Heb jij interesse om GlunderLeerkracht te worden? Snap ik! Hoe heerlijk is het om al je kennis door te geven aan vakgenoten, serieus genomen te worden als ondernemer, het glunder-gedachtegoed mee te verspreiden, samen met mij de wereld mooier te maken en er óók nog eens geld mee te verdienen. Buiten dat weet ik bijna zeker dat we een fijne club gaan verzamelen waar we allemaal plezier en kennis uit kunnen halen.

Maar oké,  het vraagt ook wat van je. Om te beginnen wil ik uiteraard dat je de Glundertools kent er zelf mee gaat werken, als je dat niet al deed. Het vraagt ervaring, ondernemerschap, creativiteit en ongebreideld enthousiasme. Het vraagt een investering die je in no time terugverdient.

Heb je serieus interesse? Mail me even op Matty@glundercompany o.v.v. ‘Ik denk dat ik een GlunderLeerkracht zou kunnen zijn’ en laat me weten waarom juist JIJ zo’n GlunderLeerkracht in spé bent en waarom je dit zou willen. Dan laat ik jou weten wat de werkwijze en investering is.