Glunderstart je schooljaar

Creëer schooljaar ’21-’22 een krachtige, positieve sfeer in jouw klas door die eerste weken een start van jewelste te geven.

Jaaah, een nieuw schooljaar ligt voor je!
Je hebt zin om er een heerlijk jaar van te maken. Om jouw leerlingen vooral te leren wat echt telt in het leven. Dit kan niet volgens rooster, niet als les. Jij wilt veel liever iets waar jouw leerlingen de hele schooldag door herinnerd worden, waar ze zelf mee gaan doen en ervaren. Jij wil ze écht laten voelen dat iedereen erbij hoort en dat het mooi is hoe uniek ze zijn. Je bent wel klaar met de goedbedoelde losse flodders en zoekt iets blijvends, aansprekends en oja, ook wel fijn als het niet teveel tijd kost en uit je leerlingen zelf kan gaan komen.

Hoogste tijd voor een GLUNDERstart met jouw klas!

Het geheim van een positieve groep waarin je leerlingen er voor elkaar zijn? Die creëer je in de eerste weken van het schooljaar. En daarna hou je de sfeer vast met de juiste tools die elke schooldag vanzelf de aandacht van jouw leerlingen trekken.

Omdat een glunderstart jouw klas helemaal aan het rollen krijgt. Bijna letterlijk.

Ik ben Matty en ik ontwikkelde voor jou en je klas deze Glundertools. Nou… om eerlijk te zijn ontwikkelde ik ze in eerste instantie voor mijn klas en mezelf. In mijn 18 jaar als Montessori-leerkracht was ik steeds op zoek naar de ultieme groepsdynamiek, naar echte connectie met mijn leerlingen en naar positiviteit. Gaandeweg ontwikkelde ik de Glunderketting, de Glunderjournal en samen met Greetje Schatgravers.

Eerst werkte ik er zelf jaren mee in mijn klas. Merkte het effect en de veelzijdigheid en besloot dit Glunderconcept te gaan verspreiden. Inmiddels werken honderden leerkrachten in Nederland en België met de Glundertools en wordt het Glunderconcept door een flink aantal scholen omarmd. Zo zijn er het afgelopen schooljaar alleen al 3280 leerlingen gaan glunderen met de Glunderketting. Komend schooljaar kan jouw klas daar ook bij zijn.

Omdat glunderen, groepsverbinding en veilige sfeer niet te leren is uit boeken. Wel door er vanaf de start van het schooljaar op een eenvoudige en blijmakende manier mee te gaan DOEN. Welke leeftijd je leerling ook hebben. Van groep 8 of zesde leerjaar tot kleuters en alles daartussen.

Schooljaar 21-22 kun jij glunderstarten met jouw eigen ideale mix van concrete tools en inspiratie via webinars of zelfs live (online) cursussen met jouw klas. Waar jullie elke schooldag plezier van hebben, en het kost je echt bijna geen tijd.

Zin in? Leuk! Kies uit de volgende pakketten en schrijf je meteen in.

De inspiratiewebinar waarbij je ontdekt wat jouw klas die eerste weken nou echt nodig heeft en hoe jij daar samen met je leerlingen voor kunt zorgen.
De inspiratiewebinar en Glunderketting starterskit en live minicursus met jouw klas waarin jullie in een paar dagen de Glunderketting helemaal afmaken
De inspiratiewebinar, Glunderketting starterskit, live minicursus en alle tools om jullie Glundertoolbox compleet en bijpassende werkvormen.