in 2015 wens ik je toe

Wat een jaar was dat! Een jaar waarin Ekkomi bloeide als nooit tevoren…

Wat heb ik genoten van alle trainingen die ik gaf! Wat ben ik blij met mijn nieuwe logo en huisstijl. En de posters die daardoor nu op vele keukenmuren prijken.

Elke keer weer tot op het bot geraakt door de liefdevolle ouders, die me steeds beter weten te vinden voor de individuele trajecten. En dan natuurlijk de lancering van het mooie spel Schatgravers dat Greetje en ik met veel liefde ontwikkelden. En vooral alle prachtige, ontroerende reacties daarop.

Wat een jaar, dus! Bomvol nieuwe plannen en idee├źn voor het komend jaar. Maar eerst ga ik een paar dagen stilstaan en om me heen kijken naar al het mooie hier, zo dichtbij. Want ook daar is genoeg te zien.

Voor nu bedankt allemaal! Voor het volgen van mijn facebookpagine, Pinterest-, Twitter en sinds kort ook Instagramaccount. Bedankt voor het meedoen met een training, of je kind mee laten doen. Voor de individuele coaching dat je aanging samen met je kind. Voor het kopen van mijn poster of ons spel. Voor de fijne, eerlijke en openhartige reacties die ik krijg. Dank dank dank!

Als dank mijn wens voor jou:

nieuwjaarswens ekkomi 2015