Q&A samen met je klas blijven glunderen

In deze Q&A vertel ik je over de 3 tips om samen met je klas te blijven glunderen, ook al ben je voorlopig niet op school. Zowel online als offline. Zowel met de al-bestaande-kanalen als met misschien-een-nieuwe. 

  1. Stuur ze een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap. Met bloemetje om te zaaien en allemaal los van elkaar op te laten groeien. 
  2. Stel een goed-gevoel-vraag op jullie al-bestaande-kanaal. Nodig ze uit om in een openbare reactie op je bericht te antwoorden. 
  3. Nodig ze eens uit voor een kringgesprek in zoom. Vraag ze om op hun werkplek te zitten. Zo kan iedereen zien van waaruit de anderen werken.  Helmaal leuk als je dit elke dag op een vast tijdstip zou doen. Met de karweikaarten van Schatgravers, bijvoorbeeld. 

Woensdag 1 april (en dit is hartstikke serieus) om 11 uur geef ik een gratis Q&A over het samen met je klas blijven glunderen, over het waarom en over deze 3 tips. Ik leg je uit hoe ikzelf ermee werk, wat mijn ervaringen zijn en ik deel een aantal extra tips met je. 

Je kunt om 11.00 uur via onderstaande link inloggen. Als je op voorgaande link klikt, stuur ik je vantevoren nog een extra herinnering. Heb je vragen over zoom of andere vragen over het samen met je klas blijven glunderen? Stuur me een mail op matty@glundercompany.nl. Ik beantwoord ze in de Q&A.

Omdat dit een gratis Q&A is, worden er geen opnames gemaakt. Extra reden om erbij te zijn dus! Ik hoop je te zien, tot woensdag!

https://zoom.us/j/393521315

Installeren Zoom: Download eerst Zoom op je computer, tablet of telefoon, dit doe je door op de meeting link te klikken en het systeem vraagt dan vanzelf de volgende stappen te volgen. 
Wanneer je de Zoom link opent krijg je een groene horizontale balk te zien waar je computer om akkoord vraagt, klik deze aan anders heb je geen geluid of kan ik je niet horen.
Mocht je in de Zoom meeting komen en kan ik je niet horen of jij mij niet, sluit deze sessie dan af en probeer het opnieuw door nogmaals via de link connectie te maken.