wat vinden anderen

Een greep uit de reacties die ik kreeg van ouders en kinderen. Quotes, foto’s en namen zijn alleen geplaatst met expliciete toestemming.

Ekkomi wat vinden anderen Barbara

“Door Matty heb ik veel meer zin in het leven gekregen, kan ik de week zodanig inplannen dat bergen veranderen in heuveltjes. Ik heb vrede gesloten met de gedachte dat we een jong druk, ondernemend gezin zijn. Voor mij betekent dit hollend door de dagen, maar ik heb nu zelf de regie. Het is goed zo.”

Barbara uit Dinteloord over coaching 

“De door Matty geschreven gebruiksaanwijzing om enge dromen weg te sturen (de enige echte) is uitvergroot, opgehangen, nageschreven, nagetekend, verkleind (voor op vakantie) en nu ligt hij verfrommeld niks te doen op het nachtkastje… En mijn dochter slaapt.

ouder over coaching

” Ik heb er veel aan gehad, ik heb nu geen problemen meer. Het waren leuke bijeenkomsten waarin ik lekker creatief bezig kon zijn. Matty heeft mij geholpen om op een andere manier naar mijn problemen te kijken. Ik ben nu op een andere manier boos en ook nooit meer zo erg.”

coachkind, 12 jaar, over coaching

 

Wendy“Matty  inspireert tot nieuwe inzichten. Daarnaast heeft Matty een schat aan ervaring met kinderen, heerlijk om als moeder naar te luisteren!”

Wendy uit Nieuwkuijk over over Aandacht voor Moeders

” Matty sluit aan bij de vraag van het kind en geeft het kind op een veilige manier de regie over zijn eigen proces . Ze geeft de ruimte en is niet oordelend. Ik weet zeker dat als hij of wij nog eens ergens tegenaan zouden lopen dat we dan de weg naar Matty zo zullen vinden. ”

ouder over coaching

wat vinden anderen Bregje“Matty loodst ons, een groepje moeders uit het hele land, door een wirwar van emoties, opvoeddilemma’s en keuzes heen met zachte duwtjes in de goede richting. Creatief is ze ook nog eens!”

Bregje van Bregblogt over Aandacht voor Moeders

“Ik vond het leuk om naar je toe te gaan en nieuwe dingetjes te leren en het heeft hartstikke geholpen.”

coachkind, 8 jaar, over coaching

“Zienderogen kreeg ik mijn meisje weer terug.”Wat vinden anderenBianca

Bianca uit Tholen over coaching

“Als ouders hebben we de gesprekken als zeer waardevol en prettig  ervaren. Snel en plezierig werd de verbinding met ons en ons kind gelegd. We hebben er allemaal veel van geleerd.”

ouder, over coaching

“Bij Matty was spelen het allerleukst en ik heb er al veel geleerd.”

coachkind, 5 jaar over coaching

“Fijn om te merken dat Matty vanaf de eerste keer de juiste snaar bij onze zoon wist te raken en hij hierdoor heel snel zaken oppikte die zij met hem besprak.”

ouders over coaching

Liedeke Klaassen

“Aandacht voor míj. Veilig en vertrouwd in de Facebook groep waar kwetsbare dingen worden gedeeld. Waar zichtbaar wordt dat we allemaal moeders zijn die met dezelfde dingen worstelen. Zo fijn dat alles gewoon mag zijn. Waardoor het mooier wordt.”

Liedeke uit Rijen over Aandacht voor Moeders