wie ben ik

kindercoachIk ben Matty van de Rijzen. Verliefd op mijn leven, mijn liefjes en mijn werk. Montessori-leerkracht (2000) maar ook eigenaar van Glundercompany (2010), moeder (2011 en 2013)  en spelletjesbedenker (2014). Je leest het wel; druk bezig met het waarmaken van mijn dromen. Fijn dus, in al die drukte, dat ik ook een gave heb voor het vinden van klein geluk.

Met mijn acht jaar ervaring als kindercoach en achttien jaar ervaring als Montessori-leerkracht kan ik wel zeggen dat ik veel begrijp van wat zich afspeelt in de hoofden van kinderen en hoe je op een speelse manier af kunt stemmen op ieders eigenheid. Hoe je op je allerjouwste manier kunt groeien en glunderen. Dankzij de mooie gesprekken in mijn praktijk en en niet-te-vergeten mijn twee eigen kleineriken weet ik inmiddels als geen ander hoe het voor de ouders is. En voor de leerkracht, in de klas. Want ook voor grote mensen is groeien en glunderen belangrijk!

De wisselwerking tussen mijn twee beroepen én thuissituatie maakt dat ik aan de ene kant ontzettend veel verdieping opdoe en aan de andere kant dagelijks in allerlei oefensituaties terecht kom waarbij ik bewust gebruik maak van alle opgedane kennis.

Voor het coachen van kinderen heb ik een erkende opleiding gevolgd bij BGL.

Als je meer van me wil weten, kijk dan op mijn blog, één van mij social media-kanalen (klik daarvoor op de icoontjes). Of schrijf je in op voor de GlunderTips.