wie ben ik


Ik ben Matty van de Rijzen. Verliefd op mijn leven, mijn liefjes en mijn werk. Ik ben natuurlijk eigenaar van Glundercompany (2010), moeder (2011 en 2013), spelauteur van Schatgravers en KompasVinder bij Matty en Greetje maar ook was ik 18 jaar Montessori-leerkracht.

Met mijn acht jaar ervaring als kindercoach en achttien jaar ervaring als Montessori-leerkracht kan ik wel zeggen dat ik veel begrijp van wat zich afspeelt in de hoofden van kinderen en hoe je op een speelse manier af kunt stemmen op ieders eigenheid. Hoe je als kind, leerkracht of ouder op je allerjouwste manier kunt groeien en glunderen. Daarom ben  ik hard bezig om mijn expertise als Montessori-leerkracht  en coach  samen te smeden. Zodat de leerkrachten zichzelf en hun leerlingen kunnen geven wat ze nodig hebben. Ik hou van creatief-doen, rondbanjeren in het bos of op het strand en schijn nogal hard te lachen.

Voor het coachen van kinderen heb ik een erkende opleiding gevolgd bij BGL.

Als je meer van me wil weten, kijk dan op mijn blog, één van mij social media-kanalen (klik daarvoor op de icoontjes). Of schrijf je in  voor de GlunderTips.